Eddigi látogatók száma: 57044
Borfajták

Szőlőink adottságából adódóan elsősorban száraz borokat készítünk, ezek közül furmint és hárslevelű, valamint cuvée tipusokat. A magas cukorfokú mustból karakteres savgerincű, magas extrakttartalmú, száraz, tüzes borok készülnek. Amikor az időjárás lehetővé teszi a botrytis cinerea (nemes szürkepenész) megjelenését és az aszúsodás megkezdődik a fürtökben, boraink különleges szín-illat- zamat aromát kapnak.

2012-es évj. Furmint
2009-es Hármint
2009-es Hárslevelű
2011-es évjárat Tokaji Kosher Furmint
száraz fehérbor
A tokaji borvidék északnyugati részén levő szőlőbirtokon, az őshonos furmint szőlőből készítjük kézműves borunkat. A borkészítés teljes egészében reduktiv, a kosher technológia előírása szerint készült, friss, harmónikus összetételű, jellegzetesen gyümölcsös illatú és zamatú.
alkoholtartalma 14,9 %
összes maradék cukor:1, g/l
titrálható savtartalonm: 5, g/l
Fogyasztását 12 C fokon, fűszeres, sós ízhatású tészta előételekhez, halételekhez, és szárnyasokhoz egyaránt ajánljuk.
2011-es évjárat Tokaji Kosher Hárslevelű
száraz fehérbor
A tokaji borvidék északnyugati részén levő szőlőbirtokon, az őshonos hárslevelű szőlőből készítjük kézműves borunkat. A borkészítés teljes egészében reduktiv, a kosher technológia előírása szerint készült, friss, harmónikus összetételű, jellegzetesen gyümölcsös illatú és zamatú.
alkoholtartalma 13,7 %
összes maradék cukor:1, g/l
titrálható savtartalonm: 5,4 g/l
Fogyasztását 12 fokon, szárnyasokhoz: liba,-vagy bárányból készült ételekhez, vagy erősebb ízhatású
halételekhez ajánljuk.
 
Kósersági igazolás» Kosher Cerficitae 2012 HEBER» Kosher Certificate 2012»
 

 

© 2009-2017 Minden jog fenntartva! Me-NET Student Kft. Miskolc
A weboldalak tartalmának, képeinek másodközlése, felhasználása csak a tulajdonos írásos engedélyével lehetséges.