2009-es
Hárslevelű |
2011-es
évjárat Tokaji Kosher Furmint
száraz fehérbor
A tokaji borvidék északnyugati részén levő szőlőbirtokon,
az őshonos furmint szőlőből készítjük kézműves
borunkat. A borkészítés teljes egészében reduktiv,
a kosher technológia előírása szerint készült,
friss, harmónikus összetételű, jellegzetesen gyümölcsös
illatú és zamatú.
alkoholtartalma 14,9 %
összes maradék cukor:1, g/l
titrálható savtartalonm: 5, g/l
Fogyasztását 12 C fokon, fűszeres, sós ízhatású
tészta előételekhez, halételekhez, és szárnyasokhoz
egyaránt ajánljuk |
2011-es
évjárat Tokaji Kosher Hárslevelű
száraz fehérbor
A tokaji borvidék északnyugati részén levő szőlőbirtokon,
az őshonos hárslevelű szőlőből készítjük kézműves
borunkat. A borkészítés teljes egészében reduktiv,
a kosher technológia előírása szerint készült,
friss, harmónikus összetételű, jellegzetesen gyümölcsös
illatú és zamatú.
alkoholtartalma
13,7 %
összes maradék cukor:1, g/l
titrálható savtartalonm: 5,4 g/l
Fogyasztását 12 fokon, szárnyasokhoz: liba,-vagy
bárányból készült ételekhez, vagy erősebb ízhatású
halételekhez ajánljuk. |